Broekmeulen Muziekinstrumenten

best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Your shopping cart is empty

Customer Service

Bestelling wijzigen of annuleren.
Wil je een bestelling wijzigen of annuleren?
Stuur hiervoor een email naar info@broekmeulen.nl. o.v.v. het ordernummer.

Ondervind u problemen bij het bestellen via de website? Meld het ons a.u.b. via info@broekmeulen.nl.

Betalen

Betalen via PayPal is veilig en snel.

Overboeken

Kun je geen gebruik maken van PayPal ? Kies dan voor ‘overmaken’.Je schrijft het bedrag dan over op bankrekening nr. 3130740(IBAN NL46ING0003130740) o.v.v. bestelnummer.

Verzendkosten
Bievenbuspost: € 2,50.
Pakketpost: € 6,95.
Ophalen: gratis.

Levering
Normaal zijn alle producten die op onze website staan op voorraad en ontvangt u deze binnen 1 à 2 dagen. Mits de vervoerder Post.nl meewerkt.

U kunt de artikelen ook ophalen. Neem hiervoor contact op per mai: info@broekmeulen.nl of bel: 0162-322352 of 06-26256663.

Hoe bekijk ik de status van mijn bestelling?

Na het afronden van uw bestelling bij Broekmeulen sturen we u een orderbevestiging.Zodra de bestelling gereed is voor verzending, ontvangt u per email een zogeheten Track and Trace code wanner de bestelling betrekking heeft op pakketpost. Vul deze code samen met uw postcode in op www.tracktrace.nl en volg het traject dat uw bestelling doorloopt.

Ruilen en Retourneren
1. Wanneer koper een artikel wil ruilen of retourneren, is dit slechts mogelijk indien dit plaatsvindt binnen 14 dagen na aankoop. Het aankoopbedrag en de datum waarop de bestelling is geplaatst is hierbij bepalend.
2. Artikelen worden alleen geruild, wanneer het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en de oorspronkelijke verpakking compleet en ongeopend en/of onbeschadigd is.